top of page

Tuina*

Tuina is een traditionele Chinese massage. Het doel van de massage is de balans herstellen tussen lichaam en geest.
Eén of twee behandelingen per week kunnen leiden tot een vermindering van pijn en zelfs het verdwijnen van klachten.
Tuina is tevens een krachtige massage die langdurig ontspannend en versterkend werkt. Zo komt u helemaal tot rust.
De Tuina-technieken zijn gebaseerd op een diepgaand inzicht in en begrip van de anatomische en psychologische kennis van de mens.

 
​Shiatsutherapie

Shiatsu is een vorm van masseren, die bestaat uit het geven van druk met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën; rotaties en strekkingen. De massage werkt op de energiepunten en energiebanen die ook wel meridianen worden genoemd. De meridianen dragen zorg voor ons totale welzijn. Als onze energiestroom zich als vanzelf door het lichaam beweegt, dan voelen we ons ontspannen, licht, flexibel en vrij van pijn. Met andere woorden; een gezond lichaam. Helaas is deze stroom vaak verstoord of geblokkeerd. Bij een shiatsubehandeling worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Na een behandeling zal je een diepe ontspanning voelen. Het werkt preventief en is een weldaad voor je lichaam en geest.


Ontspannings massage/
Bio-massage
 
Bio-massage staat in het teken van persoonlijke aandacht en welzijn voor mens en natuur. Na een korte intake start de ontspannende behandeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten. U kunt kiezen voor een deelmassage (bijvoorbeeld hoofd, gezicht en nek) of voor een volledige massage. Ook kunt u kiezen voor een warm voetbad tijdens de massage. Het warme water van een ontspannend bad vermindert spanningen, stimuleert de bloedcirculatie en geeft verlichting aan vermoeide voeten.

​Gezichtsmassage

Ultrasone gezichtbehandeling verbetert het defensive vermogen van de huid en geeft bescherming aan de huid. Bij regelmatige behandeling onderhoudt u de innerlijke kracht van de huid en behoud u uw jeugdige uitstraling. Bij ultrasone gezichtsbehandeling word een satijnachtige verzorgende creme verspreid over de huid en word het snel opgenomen in het huidoppervlak waardoor deze fris en zijdezacht aanvoelt. De natuurlijke geur van de creme maakt deze huidbehandeling compleet waardoor u heerlijk zult ontspannen.


 
​Voetmassage


In de voeten bevinden zich reflexgebieden die corresponderen met alle delen van het lichaam. Door het gebruik van specifieke druktechnieken op de voeten kan men het gehele lichaam behandelen en zorgen voor een verbeterde doorbloeding en het uitschakelen van gifstoffen in het lichaam. Men voelt zich na afloop vaak zeer relaxt.

 
 
 

We zien uw bezoek graag tegemoet!

Arnhemseweg 9F 

3811 NN Amersfoort

kungfutuina@gmail.com

Tel:  033 7501 751

WhatsApp:  06 22388922

We zien uw bezoek graag tegemoet!

Arnhemseweg 9F 

3811 NN Amersfoort

Mobiel: 0622388922

WhatsApp:  06 22388922

bottom of page